Yhteistyökumppanit   Pate West Ky 
Godden Engineering
                               
           
      
Impress Promotions Maidstone
Tampereen Peltityö Oy
Ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua tarjoava yritys. Yritys tekee rakennuspeltityöt ja pellitykset Tampereen ja lähiympäristön alueilla.

                                   
Maalausliike Partanen Oy
Tampereella maalaustöitä suorittava yritys.


                              
Lähettipalvelu Porin Nopea            


Viking Line
Reitti- ja virkistysmatkoja sekä rahtiliikennettä Suomi-Ahvenanmaa-Ruotsi ja Suomi-Baltia välillä tarjoava laivayhtiö.AFS 1993 Ltd  DEP Pipes Ltd  


                  
                                
Köysivalmiste Oy
TP-Moniapu
Asunto- ja liiketilojen uudisrakentaminen ja peruskorjaus sekä kiinteistön huoltopalvelut.
Oka
Juko
Barbus Oy
Tamperelainen, vuonna 1997 perustettu laadukkaita henkilökuljetuksia yrityksille ja yksityisille henkilöille tarjoava yritys. Yrityksen keskuspaikkana toimii Tampere. Yrityksen päivittäinen toiminta keskittyy Pirkanmaan alueelle, jonka lisäksi tilausajot liikkuvat viikoittain ympäri Suomea ja Pohjois-Eurooppaa.


 
RM-Motors
Speedway- ja maaratamoottoreiden huolto ja virittäminen ammattitaidolla.
Forssan Lava ja huolto Oy
Vuonna 1995 perustettu vakavarainen, monipuolisia raskaan kaluston palveluja toteuttava yritys. Yrityksen toimipiste sijaitsee Forssassa, mistä löytyy yhteensä 1900 neliön toimitilat.Jääratas Ky

JTM Taksi Oy

Vossi Group Oy
Vossi Group Oy on vuonna 1992 perustettu metallintyöstö- ja elinkaaripalveluratkaisuihin erikoistunut perheyritys. Vossi Group Oy on metalliteollisuuden One-Stop-Partner eli yrityksen kautta saa kaikki konepajan koneet, teollisuusrobotit, laitteet, tarvikkeet sekä elinkaaripalvelut.

Pääkonttori ja pysyvä 1 750 m² metallintyöstöteknologianäyttely sijaitsee Tampereen Messukylässä sekä myyntikonttori Seinäjoella ja Mäntyharjulla sekä huoltopisteet Nurmossa ja Eurajoella.


      
          


Wulfsport
Englantilainen ajovarustevalmistaja, joka valmistaa kaiken tarpeellisen mm. motocrossiin, speedwayihin ja enduroon.
Koneistus Velj. Alho Oy
Yrityksemme toimii teollisuuden alihankkijana. Työstettävät materiaalit alumiinista haponkestävään teräkseen. Sarjakoot 1-1000 kpl:n välillä. Toimimme Pirkanmaalla Vesilahden kunnassa.

Öljytukku Hyvämaa OyA-Tili- Tilitoimisto TampereKirjanpidon ja tilinpäätösten lisäksi tuotamme asiantuntijapalveluita liittyen muun muassa yhtiömuodon muutoksiin, lupahakemuksiin, kauppakirjoihin ja verotukseen. Valikoimaamme kuuluvat sekä perinteiset talous- ja palkkahallintopalvelut että sähköinen kirjanpito aikaa säästävillä verkkosovelluksilla.

Kuljetusliike L&H Timonen Oy    
MH Speedway PhotographyI.S. Remonttipalvelu
                 

       
         
JMS Jari Mäkinen Speedway, Sasintie 82, 39130 Sasi, Puh. / Mobile +358 40 0717885, Email: jari@jarimakinen.fi